Achterhoekse Havercake met rommelkruid. Kleintje cake

juli 1, 2020 | By

4.98

Onze topper, de Achterhoekse Havercake met rommelkruid in een mooie cadeauverpakking.

Categorie:

Beschrijving

Onze mix voor Achterhoekse havercake is populair!
Het rommelkruid zorgt voor een anijsachtige smaak en de haver zorgt voor een lekkere losse structuur.
Mooi verpakt in een kartonnen gondel doosje, met lint en een cadeaukaartje.
Deze mix is geschikt voor een kleine cakevorm.

Toevoegen: boter, ei, melk.

Ingrediënten: tarwebloem, suiker, havermeel, bakpoeder, vanillesuiker, rommelkruid ( sandelhout, koriander, steranijs, anijszaad).

Handleiding:
Verwarm de oven voor op 150° en vet een cakevorm in van 20 cm.
De mix door elkaar roeren en toevoegen 125 gr zachte boter, 2 eieren en 30 ml melk.
Alles goed mixen tot een glad beslag.
Schet het beslag in de vorm en bak ong 30 minuten.
Test met een prikker, als deze er schoon uitkomt is de cake gaar.
Anders nog iets langer bakken en weer testen.