Flapjacks. NIEUW

september 6, 2021 | By

3.98

Een heerlijke haverkoek, naar Engels recept.

Categorie:

Beschrijving

Leuke naam voor een haverkoek, die z’n oorsprong vindt in Engeland.
De vorm lijkt op onze boterkoek, maar deze is veel lekkerder!
Je snijdt er kleine blokjes van, dus je kan er veel van uitdelen.
Goed te verrijken met o.a. noten, rozijnen of stukjes chocolade, maar wij vinden ‘m eigenlijk zo al heerlijk!

Toevoegen: boter, stroop

Ingrediënten: havervlokken, bruine basterdsuiker, tarwebloem.

Handleiding:
Boter smelten, de mixlosroeren, boter toevoegen samen met de stroop en alles goed door elkaar roeren.
Oven voorverwarmen op 160 C.
Het mengsel in een met bakpapier beklede vorm van 18 x 18 cm scheppen en goed aandrukken.
Ongeveer 30 minuten  bakken, het midden moet nog iets wiebelen.
Beetje af laten koelen, in stukjes snijden en verder af laten koelen.