Kruidkoek met Walnoot, Rozijn en Cranberries

mei 29, 2018 | By

3.98

Een mix voor een rijk gevulde kruidkoek.

Categorie:

Beschrijving

Kruidkoek met stukjes walnoot, rozijnen en cranberries, heerlijk!
Deze koek wordt gemaakt met water, melk of sap, er komt geen boter aan te pas!

Toevoegen: water, melk of sap

Ingrediënten: tarwebloem, basterdsuiker, walnoot, rozijnen, cranberries, stukjes appel, koekkruiden, bakpoeder, tarwezetmeel

Handleiding:
De mix goed losroeren en 320 ml lauw water of 340 ml lauwe melk toevoegen.
Voeg eventueel 1 ei toe.
Vet de bakvorm in en verwarm de oven voor op 160°
Giet de mix in de vorm en bak de koek in ong 50 minuten gaar.
Let op! Elke oven is anders, zo nodig korter of langer bakken.
Laat de koek afkoelen op een rooster.