Beschrijving
Wie houdt hier nu niet van: de Zeeuwse Bolus, heerlijk vooral door de basterdsuiker en kaneel.
Deze smaak komt ook prima tot z’n recht in deze heerlijke cake!
Toevoegen: boter, ei
Ingrediënten: tarwebloem, suiker, bakpoeder, vanillesuiker, kaneel.
Apart verpakt: basterdsuiker, kaneel.
Handleiding:
De mix losroeren en 250 gr zachte boter en 4 eieren toevoegen.
Alles goed mixen.
Vet de bakvorm in en verwarm de oven voor op 160°.
Schep de helft van de mix in de vorm, strooi de helft van het basterdsuiker/kaneel mengsel erover
schep de rest van het beslag hierop en strooi de rest van het suikermengsel hier overheen.
Bak de cake in ong 50 minuten gaar.
Let op! Elke oven is anders, zo nodig korter of langer bakken.
Als je er een sateprikker in steekt moet deze er schoon uitkomen.
Laat de cake goed afkoelen op een rooster.